Slagter Lundgaard
Ida Tesdorpfsvej 8
3050 Humlebæk
Tlf.: 49190399

Anne og Jens Christian – teamet bag

Tilbage i 2012 kvittede Jens Christian sit gode job i Jylland og flyttede til Nordsjælland, da han fik et enestående tilbud:  Han kunne overtage den velrenommerede Humlebæk-forretning Slagter Bagger, der har været ambitiøst drevet i op mod et halvt århundrede. Den slags siger man ikke nej til, når man som Jens Christian er tredje generation af en slagterfamilie fra Silkeborg.

Jens Christian slog derfor dørene op på Ida Tesdorpfsvej den 1. januar 2013 og havde den bedst tænkelige bagage med i form af adskillige års erfaring fra fødevarebranchen. Heldigvis stod han alene ikke med projektet, og hans kone Anne er nu gået med ind i at drive den nye forretning. Annes særlige område er betjeningen af kunderne og indkøb af nye spændende specialiteter. Hun sørger for, at forretningen altid præsenterer sig bedst muligt og giver den sit personlige præg.

Siden 2013 er det gået stærkt, og hver dag er der nok at se til. I de første år skulle man overbevise Slagter Baggers gamle kunder om, at man kunde videreføre den høje kvalitet. Men skal forretningen fortsat trives, må man til stadighed forny sig. Jens Christian arbejder derfor utrættelig på at udvide sortimentet, hæve kvaliteten og udbygge kundeservicen til sin meget vidende og kvalitetsbevidste kundekreds.

I september 2017 gav Jens Christian omsider butikken sit eget navn: Slagter Lundgaard.  Det er et klart signal om, at forretningen er på vej mod stadigt mere ambitiøse mål til glæde for alle de kunder, der sætter pris på velsmag og den bedst tænkelige madkvalitet.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK